6.- Planifiqueu la vostra remodelació

Abans d’emprendre les properes reformes, preneu-vos el temps per planificar-les bé per obtenir els màxims beneficis i el menor cost. Si no ho podeu fer tot sol, us recomanem que contracteu un professional que us ajudi.

Més consells i trucs per obtenir el millor ROI:

7.- Prengui una habitació a la vegada.

Comenceu per l’habitació que serà important per als vostres possibles compradors, és a dir, cuina i bany.

8.- Ponderar els avantatges de millorar o vendre.

Realitzeu anàlisis de costos i beneficis per obtenir el màxim benefici econòmic de la vostra decisió.

9.- Comenceu per la vostra cuina.

La vostra cuina hauria de tenir el factor Wow!!; sol ser la primera sala que contemplen els possibles compradors i establirà la impressió general de la vostra inversió immobiliària.

10.- Embelleix el teu bany.

Una altra sala important per comptar amb el vostre pla de renovació.

11.- Passa una hora amb un professional.

Demaneu assessorament a un agent de la propietat immobiliària o a un dissenyador d’interiors que comprovi la vostra llar i us assessori bé.

Conclusió

Aquests consells de renovació ajudaran als propietaris a augmentar el valor de les seves inversions i obtenir grans beneficis financers.

Com a propietari o inversor, teniu l’autonomia sobre la vostra quota de beneficis en inversions immobiliàries; això implica reduir els costos al mínim i prioritzar el manteniment i el manteniment per evitar caigudes importants en les reparacions i costos de la casa.

Sense una planificació i una gestió de costos adequades, els inversors immobiliaris no obtindrien els màxims beneficis de la inversió immobiliària.

No oblideu que l’anàlisi comparativa del mercat és clau per trobar el valor posterior a la reparació d’una inversió immobiliària.

>> Llegir Part 1 <<