Taxació i valor de mercat - Augmenta el valor de la teva propietat - Part 1 - Peritatge Andorra

Fer una venda o una inversió immobiliària està altament correlacionat amb l’estat de la propietat, per dins i per fora. Això afecta directament al valor de la seva propietat, sí o sí.

Les inversions immobiliàries són inversions rendibles si s’aprecien en valor, la qual cosa significa que la propietat augmenta de valor amb el pas del temps i es ven per molt més.

Per capitalitzar les millors inversions immobiliàries rendibles, els inversors s’enfoquen en els millors barris, en llocs privilegiats amb bones comunicacions i comoditats properes, com ara parcs, instal·lacions de transport, recreació, botigues, etc.

Si aquesta propietat no es troba en una bona ubicació, la propietat no atraurà possibles compradors. I el cas contrari és cert; una bona propietat immobiliària en un barri degradat no us proporcionarà un gran marge de benefici a la casa.

Amb aquesta publicació us intento orientar de les millors consells per augmentar el valor de la vostra llar per vendre al preu que es demani.

Els millors consells per augmentar el valor de la vostra inversió immobiliària

No cal dir que el manteniment regular és el millor que podeu fer per mantenir el valor de la vostra propietat o inversió immobiliària.

Invertir en una propietat és una decisió important, de manera que si voleu vendre la vostra propietat ara o de manera lineal, no oblideu tenir present els consells següents:

1.- Identifiqueu l’obra que marcarà realment la diferència

Es considera ineficaç renovar la vostra propietat o inversió immobiliària d’una sola vegada; aquest mètode no només us aclapararà, sinó que us farà un gran forat a la butxaca.

Els inversors immobiliaris experimentats maximitzen la seva recompensa financera amb un cost mínim. Aquesta és una gran estratègia per capitalitzar la vostra inversió immobiliària sense incórrer en una despesa descomunal.

Per tant, el primer consell és prioritzar i identificar les reformes que marcaran la diferència a la vostra casa i milloraran dràsticament el valor de la vostra inversió immobiliària de cara als possibles compradors.

2.- Cerqueu el “Factor Wow” per millorar el valor de la vostra propietat o inversió immobiliària

Això va de la mà del primer consell; per identificar l’obra que situarà la vostra propietat o inversió immobiliària al mapa, assegureu-vos d’afegir un “factor despampanant” per fer que la vostra propietat destaqui i us doni el poder de fixar el vostre propi preu.

Aquest és el segon consell; penseu en les reformes que us generaran el màxim rendiment de la inversió; això podria ser un nou taulell de cuina, terres, banys, pintar la paret, etc.

3.- Prioritza per evitar pagar molts diners de cop

Això és molt important! Sigues diligent en la manera de planificar les reformes i gestiona els costos.

Prioritzeu els treballs per reduir al mínim els vostres costos i assegureu-vos que les àrees de renovació que us permetran obtenir el millor ROI i fer la major diferència a la casa es facin primer.

Assegureu-vos de renovar-los segons els seus gustos i preferències naturals del que es demana en el mercat. Aquesta estratègia no només us ajudarà a prioritzar, sinó que us estalviarà temps i diners.

4.- Omet les reformes menys rendibles

Una vegada més, penseu en reformes que us permetin obtenir el ROI més elevat, és a dir, que fer petits canvis a la casa pot no produir una diferència real en el valor de la vostra inversió immobiliària al llarg del temps.

5.- El manteniment constant és fonamental

El millor consell de tots és mantenir-se al dia amb les reformes de la seva propietat i no ajornar ni endarrerir la millora. El gran canvi comença amb petits passos.

D’aquesta manera, no haureu de martiritzar-vos per transformar la vostra inversió immobiliària de la nit al dia. La idea és aconseguir petits èxits per guanyar-ne de grans i obtenir un gran marge de benefici a la casa.

>> Continua llegint la Part 2 <<